Voetbal in Nederland

Voetbal in Nederland is volkssport nummer 1. Er zijn natuurlijk andere populaire sporten in Nederland, maar niks en niemand komt ook maar een beetje in de buurt van deze enorme sport. Niks ten nadele van hardlopen, tennis, hockey, handbal of andere sporten. Deze sporten worden ook door veel mensen uitgevoerd. Maar als er een WK of EK voetballen op televisie is dan kijken er zelfs sporters die normaal niks met voetbal hebben. Dan heb je het als sport wel heel goed voor elkaar!

De grootste sportsite van Nederland wat zich bezighoudt over voetbal is voetbal international. Daar praten Rene van der Gijp, Wilfred Gene en Johan Derksen over het wekelijkse voetbal. Veel mensen vinden dit erg leuk en interessant.

Meestal begin je in Nederland als jonge jongen of meisje al met voetballen. Grote clubs als Ajax, Barcelona en Bayern München neem je als voorbeeld. En je hoopt op termijn net zo goed te worden als Lionel Messi. De kans dat je voor de KNVB geselecteerd wordt is vrij klein, maar als je er eenmaal bent geef je alles. Helaas wordt je toch afgewezen en kom je weer terug op het oude nest. Een verhaal wat veel jonge voetballers meemaken. Maar zoals iedere voetballer weet gaat het om de liefde voor het spelletje, niet om het geld of roem.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized, voetbal. Bookmark de permalink. Reacties zijn gesloten, maar u kunt een trackback achterlaten: Trackback URL.
  • Welkom op dit blog!

    Hier vind je informatie over voetbal, lifestyle en andere sport gerelateerde onderwerpen. Kijk gerust eens rond en lees wat artikelen.
  • lifestyle, voetbal en artikelen